Стрілянина з арбалету в Полтаві: 19-річній дівчині повідомили про підозру

Стрілянина з арбалету в Полтаві: 19-річній дівчині повідомили про підозру
19-річній полтавці інкримінують замах на умисне вбивство. Їй загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

19-річній дівчині, яка вчора, 6 вересня з арбалета поранила двох педагогів, повідомили про підозру. Справу розслідують як замах на умисне вбивство.

Про це повідомила речниця поліції Полтавщини Алла Ставицька, інформує Суспільне. 

Про підозру 19-річній дівчині, яка поранила двох педагогів, слідчий повідомив 7 вересня.

Підозру їй оголосили за частиною другою статті 15 та частиною другою статті 115 ("Замах на умисне вбивство"), розповіла Алла Ставицька. За це передбачено від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що у полтавській школі 19-річна дівчина з арбалету поранила двох вчителів. Інцидент трапився сьогодні, 6 вересня, о 10:00 у полтавській школі №11.

Відомо, що у однієї вчительки травмовано руку, а в іншої – тулуб, обом надана медична допомога. Наразі загрози їхньому життю немає. 

Згодом поліцейським вдалось встановити особу правопорушниці - нею виявилася місцева дівчина 2002 року народження, яка раніше до 4 класу навчалась у цій школі. 

 

Читайте також
"Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео) "Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео)
Під час засідання суду 19-річна нападниця запевнила, що не мала на меті вбивати педагогів та не хотіла завдати моральних страждань учням, які стали свідками її дій.
У Полтаві колишня учениця підстрелила з арбалету двох вчителів (фото) У Полтаві колишня учениця підстрелила з арбалету двох вчителів (фото)
У Полтаві дівчина з арбалета поранила на території школи двох вчителів. Наразі травмованих вчителів госпіталізували до лікарні, про стан їхнього здоров'я наразі нічого не відомо.
"Не пояснила причину свого вчинку": деталі стрілянини з арбалету у школі в Полтаві (фото) "Не пояснила причину свого вчинку": деталі стрілянини з арбалету у школі в Полтаві (фото)
Проти 19-річної колишньої учениці навчального закладу, яка поранила з арбалета двох вчителів у полтавській школі, вже порушили кримінальну справу за статтею замаху на умисне вбивство.
Loading...
Load next