"Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео)

"Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео)
Під час засідання суду 19-річна нападниця запевнила, що не мала на меті вбивати педагогів та не хотіла завдати моральних страждань учням, які стали свідками її дій.

У Полтаві 19-річну дівчину, яка поранила двох педагогів у 11-ій місцевій школі, Київський райсуд арештував та відправив у СІЗО. Дівчину взяли під варту на два місяці без права внесення застави. Свої дії на суді дівчина пояснила тим, що хотіла залякати вчителів і показати, що насилля породжує тільки насилля, повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Сьогодні, 8 вересня, у Полтаві, за клопотанням слідства та прокуратури, суд обрав 19-річній місцевій жительці, яка поранила двох вчителів місцевої школи, запобіжний захід – тримання під вартою на строк 60 діб, - йдеться у повідомленні.

Окрім цього у залі засідання суду дівчина назвала учня, який забрав у неї арбалет - героєм та зауважила, що хотіла б повернути час, щоб “конструктивно поговорити” з вчителями, яких вона встигла поранити із арбалета. Про це повідомили у Telegram-каналі PavlovskyNEWS.

Я не мала наміру зашкодити якось тілесно. Наміру вбивства в мене як такого не було, - заявила нападниця.

Зокрема, 19-річна дівчина визнала свою провину та наголосила, що "завдала шкоди жінкам, які зовсім не винні". Підозрювана додала, що їй шкода, що свідками нападу на вчителів стали діти, оскільки побачене могло травмувати їх. Відомо, що одна стріла попала у спину вчительки української мови та літератури, а інша поранила заступницю директора школи з виховної роботи - їй стріла попала в руку, поранивши кисть.

Нагадаємо, що за словами очевидців стрілянини, арбалет із рук нападниці забрав 14-річний учень цієї школи. Дівчина ніби то добровільно віддала зброю йому та не чинила опір.

Внаслідок інциденту двоє вчителів, які в той час перебували в приміщенні школи отримали травми різного ступеня, але загрози їхньому життю немає. Зокрема, у однієї вчительки травмовано руку, а в іншої – тулуб, обом була надана медична допомога.

Читайте також
Стрілянина з арбалету в Полтаві: 19-річній дівчині повідомили про підозру Стрілянина з арбалету в Полтаві: 19-річній дівчині повідомили про підозру
19-річній полтавці інкримінують замах на умисне вбивство. Їй загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.
У Полтаві колишня учениця підстрелила з арбалету двох вчителів (фото) У Полтаві колишня учениця підстрелила з арбалету двох вчителів (фото)
У Полтаві дівчина з арбалета поранила на території школи двох вчителів. Наразі травмованих вчителів госпіталізували до лікарні, про стан їхнього здоров'я наразі нічого не відомо.
"Не пояснила причину свого вчинку": деталі стрілянини з арбалету у школі в Полтаві (фото) "Не пояснила причину свого вчинку": деталі стрілянини з арбалету у школі в Полтаві (фото)
Проти 19-річної колишньої учениці навчального закладу, яка поранила з арбалета двох вчителів у полтавській школі, вже порушили кримінальну справу за статтею замаху на умисне вбивство.
Loading...
Load next