У Кривому Розі на водоканалі загинули 3 працівників: їх "затягнуло до насосу" (відео)

У Кривому Розі на водоканалі загинули 3 працівників: їх  "затягнуло до насосу" (відео)
На Дніпропетровщині стався трагічний інцидент на підприємстві "Кривбасдоканал". Трьох працівників затягнуло у механізм водоочисної споруди.

У Кривому Розі Дніпропетровської області на одному з підприємств під час виконання робіт з підвищеною небезпекою загинули троє чоловіків, їх затягнуло до насосу.

Про це повідомляє ДСНС. 

Моторошний випадок стався вдень 18 вересня.

Рятувальники близько 10:00 отримали повідомлення від диспетчера комунального підприємства "Кривбасводоканал". Виявилося, що троє чоловіків впали до горизонтального відстійника та не відповідали.

Фахівці встановили, що чоловіки загинули, їхні тіла без ознак життя перебували в конструкції горизонтального відстійника на глибині 6 метрів.

За допомогою драбини рятувальники спустились на дно відстійника та на мотузці підняли тіла загиблих на поверхню. Внаслідок події загинуло три людини – 59, 39, 43 років.

За фактом загибелі працівників відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Читайте також
"Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео) "Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео)
Депутат Криворізької міської ради переконана, що смерть мера Кривого Рогу не самогубство і навіть не доведення до нього, а ймовірне вбивство.
На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото) На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото)
Серед постраждалих 5 людей, 2 з яких госпіталізували до столичної лікарні. Інших постраждалих доставили до Білоцерківської міської лікарні № 2.
На Дніпропетровщині судитимуть правохоронця, який до смерті побив затриманого На Дніпропетровщині судитимуть правохоронця, який до смерті побив затриманого
Екскомандира взводу полку патрульної поліції у Кривому Розі, якого підозрюють у побитті до смерті 47-річного затриманого чоловіка.
Loading...
Load next