Рідного брата загиблого мера Кривого Рогу Павлова знайшли мертвим (відео)

Рідного брата загиблого мера Кривого Рогу Павлова знайшли мертвим (відео)
Андрія Павлова в його квартирі на вулиці Черняховського знайшов мертвим його друг. Ще уранці чоловіка бачили живим.

У понеділок, 18 жовтня, у Кривому Розі знайшли мертвим 46-річного Андрія Павлова - брата загиблого раніше мера Костянтина Павлова. Про це з посиланням на інформацію правоохоронних органів повідомляє місцевий телеканал "Перший міський".

18 жовтня тіло Андрія Павлова в квартирі загиблого на вулиці Черняховського виявив друг. Про це стало відомо за інформацією від співробітників правоохоронних органів, які зараз перебувають на місці події, - йдеться у повідомленні.

 За інформацією місцевих ЗМІ, тіло виявив у його власній квартирі на вулиці Черняховського друг покійного. Як повідомив поліції заявник, Андрій Павлов вранці зателефонував йому та попросив привезти води, оскільки з попереднього дня почувався погано. Коли чоловік приїхав, то Павлов уже був мертвий.

Зокрема, чоловік, який, за даними правоохоронців, першим виявив мертвим рідного брата покійного мера Кривого Рогу Костянтина Павлова - Андрія, розповів, як все сталося. Відео його пояснень опублікувала пресслужба поліції Дніпропетровської області.

Я поїхав. Годині об 11-й думаю, подзвоню, дізнаюся, як він там. Подзвонив в 11 - він не взяв. Буквально через кожні п'ять хвилин дзвоню - не бере трубку. Потім через годину. Останній дзвінок я зробив о 15:40, він трубку не брав і я вже потім після роботи приїхав і ось, виявив його в квартирі. Подзвонив в поліцію, викликав швидку, - зізнався чоловік.

У поліції додали, що за фактом смерті відкрили кримінальне провадження, статтю наразі не уточнюють.

Нагадаємо, що слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли. Раніше повідомлялося, що під час обшуку в будинку Павлова правоохоронці знайшли дві записки, згодом також з'явилася інформація, що перед смертю загиблий мер видалив усі листування з телефонних месенджерів.

Проте, через те, що листування велось ніби то саме у мережі Telegram створює низку проблем: "з ним працювати нам тепер набагато складніше, ніж з WhatsApp або Viber. Також слідство має поруч відео, яке не було оприлюднено".

Читайте також
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
"Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео) "Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео)
Депутат Криворізької міської ради переконана, що смерть мера Кривого Рогу не самогубство і навіть не доведення до нього, а ймовірне вбивство.
Loading...
Load next