У Польщі внаслідок урагану загинув українець

У Польщі внаслідок урагану загинув українець
У четвер, 21 серпня у Польщі в результаті урагану в Нижній Сілезії загинули чотири людини, один із них – громадянин України.

У четвер, 21 жовтня, в Польщі пронеслися сильні урагани. У TVP3 повідомили, що на дорогах регіону виникло ускладнення руху.  Недалеко від міста Свидник стався нещасний випадок, у результаті якого загинув 43-річний українець. Чоловік перебував за кермом вантажівки, яка перекинулася та впала в канаву.

Найбільшу кількість руйнувань і всі чотири смерті зафіксовано в Нижньосілезькому воєводстві на південному заході країни.

Загалом упродовж дня працівники рятувальної служби майже 10 000 разів виїжджали на виклики, пов'язані зі стихією. Найчастіше йшлося про усунення повалених дерев і гілок з доріг, а також допомогу з пошкодженими дахами будинків.

Джерело: regiony.tvp.pl

Крім того, через негоду отримали травми 13 осіб, серед них п'ять рятувальників. За добу вони майже 10 тисяч разів виїжджали для ліквідації наслідків урагану – повалених дерев і допомоги місцевим жителям, у яких пошкодило дах будинків.

Анастасія Рудюк — pravdatutnews.com
 

Читайте також
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео) Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео)
Сьогодні вранці, 15 квітня, під Миколаєвом близько 6 год на автодорозі Н-11 «Миколаїв - Дніпро» біля с. Михайло-Ларине зіткнулися вантажівка пошти Фотон Кобальт та мікроавтобус Fiat Scudo.
У Польщі загинув 39-річний робітник з України У Польщі загинув 39-річний робітник з України
Тргедія сталась у понеділок, 12 квітня, під час заміни опор електромережі у населеному пункті Брусьнік Тарновського повіту (Малопольське воєводство).
Loading...
Load next