Пожежа у дачному будинку на Дніпропетровщині: є постраждалі (фото, відео)

Пожежа у дачному будинку на Дніпропетровщині: є постраждалі (фото, відео)
Пожежа виникла в середині двоповерхового дачного будинку на території приватного домоволодіння.

Увечері 31 жовтня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Зелена садівничого товариства «Трубосталь» Індустріального району у Дніпрі. Туди було направлено чергові відділення 3-ої та 18-ої державних пожежно-рятувальних частин 8-го державного пожежно-рятувального загону. Про це повідомляє ДСНС у Дніпропетровській області.

Фото: ДСНС

По прибуттю до місця вогнеборці встановили, що пожежа виникла в середині двоповерхового дачного будинку на території приватного домоволодіння.

Вогонь знищив меблі, речі домашнього вжитку, дах та перекриття будинку. Загальна площа пожежі 100 кв. м., - йдеться у повідомленні ДСНС.

Фото: ДСНС

Відомо й про постраждалого від пожежі: чоловік 1963 року народження отримав опік обличчя 9%. Проте від госпіталізації він все ж відмовився.

Фото: ДСНС

За повідомленням ДСНС, о 18:59 пожежу було локалізовано, а о 19:49 - ліквідовано.

До гасіння пожежі було залучено 14 осіб особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Запоріжжі маршрутка врізалась в машину ДСНС, яка поспішала на виклик (фото) У Запоріжжі маршрутка врізалась в машину ДСНС, яка поспішала на виклик (фото)
На пожежу, до якої їхали рятувальники, довелося відправити інший підрозділ ДСНС
У Києві загорівся склад з косметикою (фото, відео) У Києві загорівся склад з косметикою (фото, відео)
З місця події було евакуйовано 6 осіб, але постраждалих чи загиблих, на щастя, немає.
У Києві в будівлі Інституту автоматики загорілося кілька поверхів (фото) У Києві в будівлі Інституту автоматики загорілося кілька поверхів (фото)
Під час гасіння пожежі в адміністративній будівлі у Шевченківському районі евакуювали 14 осіб.
Loading...
Load next