Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)

Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)
Поблизу Дніпра сталася аварійна пожежа трансформатора. Над селищем виник величезний чорний стовп диму, а жителі залишилися без світла.

Сьогодні, 20 серпня, у селищі міського типу Слобожанське, що поблизу Дніпром спалахнула трансформаторна підстанція. Очевидці зняли на відео величезний стовп вогню та диму, який звідти йшов.

Про це повідомляє 24 канал. 

До рятувальників щодо цього інциденту звернулися приблизно о 09:40. По прибуттю вони почали вже гасити масштабну пожежу на 100 метрів квадратних.

На відео з місця видно чорний густий дим і полум'я, яке охопило трансформатор. Для гасіння пожежі знадобилася приблизно година.

Видання 056.ua повідомило, що внаслідок цієї пожежі без електропостачання залишилися багато будівель. Зокрема, це були житлові будинки, офіси та магазини. Проте одразу після гасіння приїхали електрики, які відновили роботу підстанції.

 

Читайте також
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
У Кривому Розі горів військовий гуртожиток: рятувальники ліквідували пожежу (відео) У Кривому Розі горів військовий гуртожиток: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що пожежа виникла в кімнаті на першому поверсі дев’ятиповерхого житлового будинку - гуртожитку Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців.
У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео) У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
Причина виникнення пожежі та сума заподіяних збитків наразі з’ясовуються. Також горіла автівка начальника відділу поліції Харкова.
Loading...
Load next