В Естонії українцю винесли вирок за вбивство співвітчизника

В Естонії українцю винесли вирок за вбивство співвітчизника
В кінці березня в Естонії 35-річний українець в розпалі сварки вдарив ножем свого ровесника, який теж є громадянином України, внаслідок чого останній помер на місці від отриманих травм. Йому винесли вирок.

Харьюський повітовий суд напередодні визнав 35-річного громадянина України винним у вбивстві свого співвітчизника в Палдіскі та засудив його до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє естонський портал rus.err.ee.

Оскільки справу розглядали у порядку спрощеного провадження, то термін покарання було зменшено на третину та становитиме 6 років та 8 місяців тюремного ув'язнення.

Після того, як українець відбуде свій термін покарання, його депортують з Естонії із 10-річною забороною на в'їзд до країни. Суд призначив громадянинові України саме те покарання, на якому наполягала прокурорка Наталія Мійлвеє.

Проте рішення ще може бути оскаржене в окружному суді.

За версією слідства, 29 березня у квартирі одного з будинків на вулиці Рае в Палдіскі стався конфлікт між українськими робітниками, які проживали в ній. Чоловіки тоді були напідпитку. 35-річний українець в розпалі сварки вдарив ножем свого ровесника, який теж є громадянином України, внаслідок чого останній помер на місці від отриманих травм.

Третій чоловік, який перебував у квартирі, зателефонував на номер служби екстреної допомоги, і співробітники поліції, які прибули на місце події, затримали нападника за підозрою у скоєнні злочину, - зазначили в прокуратурі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках
35-річного українця засудили на 10 років ув'язнення через здійснення кібератак, після того, як він визнав себе винним в участі у діяльності хакерської групи FIN7, чисельність якого становила понад 70 осіб.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці
Днями у Києві суд виніс вирок чоловіку, який вбив 6-річного хлопчика.
Loading...
Load next