Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)

Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.

У Великодню ніч до 24-річного хлопця та колишнього учасника АТО поблизу клубу чіплявся чоловік, який перебував у неадекватному стані. Між чоловіками відбулась сварка, а вже через деякий час група із шести осіб прийшла додому до ветерана АТО з Тернопільщини Андрія Пекельного. Близько опівночі хлопець, захищаючись від нападу шістьох ровесників, які були напідпитку, ножем травмував одного з них. Тепер чоловіка підозрюють у вбивстві.

Однак побратим ветерана, Андрій Кметь розповів нові деталі "тернопільської різанини", про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так за словами товариша підозрюваного АТОвця, 2 травня біля місцевого клубу до нього "доколупався неадекват під впливом чи то алкоголю, чи ще чогось", Пекельний намагався уникнути конфлікту та попросив його товаришів забрати чоловіка. У відповідь вони почали йому погрожувати та спробували побити. Після цього Андрій Пекельний побіг додому, однак неадекватні чоловіки розбили вікна та вибили двері у його дім. АТОвець одразу викликав поліцію та взяв ніж для самозахисту.

"Андрій почав кричати, що у нього ніж і він готовий його застосувати. Та нападників це не зупинило. Вони повалили його, а ніж випав з руки під час падіння. У ході боротьби Андрію вдалось підібрати ножа. Під час цього на нього "навалився" один із нападників та в ході боротьби наштрикнувся на ножа. Компанія зрозуміла, що так просто Андрій не здаватиметься і вибігла на вулицю", - зазначив у дописі Кметь.

Побратим підозрюваного АТОвця наголосив, що його товариш сам викликав поліцію. Після цього йому оголосили про підозру за статтею про умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони.

"Яке тут "умисне" чи перевищення??? Андрій просто захищав себе та свою матір, яка в той час перебувала в будинку. Надіюсь на максимальний розголос та підтримку Андрія!", - додав побратим Пекельного.

Кметь  також розповів, що під час служби на військового завжди можна було розраховувати, ніколи ні в чому не відмовляв та допомагав побратимам. Зазначимо, що наразі адвокат АТОвця подав апеляційну скаргу на обраний йому запобіжний захід у вигляді  домашнього арешту.

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next