"Перелом черепа і погано бачу": у Києві напали на композитора гурту "Kazka"

"Перелом черепа і погано бачу": у Києві напали на композитора гурту "Kazka"
Хлопця побили у власному під'їзді.

У столиці було скоєно напад на музичного продюсера та композитора Миколу Журавльова. Про це 30-річний артист розповів у себе в Instagram-блозі.

Я був побитий у власному під'їзді. Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай в лікарню приїжджають вже в комі. Але я ще 12 годин після травми їздив по всьому Києву й робив обстеження, комп'ютерну томографію і все інше, — написав Микола на своїй сторінці.

Унаслідок інциденту хлопець отримав перелом черепа та носа, рану на підборідді. Крім того, він поскаржився, що погано бачить одним оком. За словами хірурга, із травмами такої тяжкості постраждалі приїжджають до лікарні вже у комі.

Фото: Микола Журавльов Instagram-сторінка

Кілька годин тому пройшла операція з видалення пошкоджених кісток черепа. Через місяць потрібна операція з впровадження в голову пластини, — розповів в особистому блозі Журавльов.

Композитор співпрацює не лише з українськими виконавцями (група Kazka, Dilemma), а й російськими — Ольгою Бузовою, Клавою Кокою, Ханною. 

Хлопець в Instagrami голосив про збір коштів на лікування.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео) У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)
Двоє чоловіків з метою помсти жорстоко побили столичного безпритульного, згодом усвідомлюючи, що вогонь призведе до смерті та спричинить фізичні страждання, підозрювані підпалили потерпілого та покинули місце злочину.
Поліція затримала підозрюваного у нападі на помічника генпрокурора Поліція затримала підозрюваного у нападі на помічника генпрокурора
Підозрюваним виявився 34-річний іноземець.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Loading...
Load next