За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)

За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.

Після того, як у мережі оприлюднили запис побиття вчителькою хлопчика з інклюзивного класу київської школи №58, на подію відреагували правоохоронці.

Наразі київські правоохоронці проводять перевірку за фактом побиття в одній зі столичних шкіл, де вчителька застосувала фізичне насильство до одного з учнів з особливими освітніми потребами, повідомляє пресслужба поліції.

Попередньо ювенальні поліцейські з’ясували, що даний інцидент стався у грудні минулого року, проте тоді до поліції ніхто не звертався. Наразі співробітники поліції проводять перевірку, після завершення якої події буде надано правову кваліфікацію, - йдеться у повідомленні столичної поліції.

Наразі ювенальні поліцейські спілкуються з учасниками події, педколективом та батьками школярів.

Нагадаємо, що раніше на інцидент у київській школі відреагувала столична влада. Департамент освіти і науки КМДА повідомив, що фахівці перевірять школу № 58. Обіцяються також залучити до неї правоохоронців та службу у справах дітей, а після "вдатися до відповідних управлінських рішень щодо учасників цього конфлікту".

Відео із побиттям дитини оприлюднив на своїй сторінці у Facebook депутат Павло Сушко.

Читайте також
Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото) Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото)
Одним із напрямів роботи ДБР є викриття та притягнення до відповідальності правоохоронців, які перевищують свої повноваження і знущаються з громадян. Серед останніх таких історій — перевищення повноважень працівниками поліції у Житомирській та Запорізькій областях, а також на Київщині.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео) У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)
Двоє чоловіків з метою помсти жорстоко побили столичного безпритульного, згодом усвідомлюючи, що вогонь призведе до смерті та спричинить фізичні страждання, підозрювані підпалили потерпілого та покинули місце злочину.
Loading...
Load next