У Києві затримали "Палича" - головного ката "Ізоляції" (фото)

У Києві затримали "Палича" - головного ката "Ізоляції" (фото)
Він ґвалтував, принижував, бив та жорстоко катував ув’язнених. 

 У Києві затримали Дениса Куликовського — колишнього коменданта в'язниці "Ізоляція". Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє Станіслав Асєєв, письменник та журналіст, який раніше також перебував у полоні російських сил в окупованому Донецьку.

У Києві затримано головного воєнного злочинця Ізоляції — Куліковського Дениса, він же Палич. Тепер можу сказати, що життя прожив не даремно, — пише Станіслав Асєєв.

Як повідомляє СБУ, зловмисника затримали у межах раніше відкритого кримінального провадження за 4 статтями Кримінального кодексу України:

  • ст. 149 (торгівля людьми);
  • ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації);
  • ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань);
  • ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни).
Фото: СБУ

Коротка довідка:

"Радіо Свобода" наводить таку інформацію про Дениса Куліковського: він є уродженцем Курахового Донецької області. Керував «Ізоляцією» (донецька тюрма, яка з'явилась замість  артпростіру з виставками і лекціями; вважається найжорстокішою на окупованих територіях) орієнтовно у 2015−2018 роках.

Жертви «Палича» ставали постійними: він когось собі обирав і планомірно знущався, переказує колишній в'язень Станіслав Печонкін, який теж став одним із «улюбленців» «Палича».

За інформацією українських ЗМІ, утік до Росії у 2019 році.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Торговця секретними українськими оборонними розробками з Миколаєва затримали Торговця секретними українськими оборонними розробками з Миколаєва затримали
Жителя Миколаєва затримали під час передачі йому 250 тис. доларів.
Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео) Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео)
Поліція уже затримала зловмисника: це 51-річний чоловік з Чернігівщини.
В окупованому Донецьку стався вибух: відомо про двох постраждалих В окупованому Донецьку стався вибух: відомо про двох постраждалих
Зараз на місці вибуху працюють спецслужби.
Loading...
Load next