Хотіли похизуватись перед подругою: у Києві хлопці влаштували стрілянину (відео)

Хотіли похизуватись перед подругою: у Києві хлопці влаштували стрілянину (відео)
За нічне хуліганство хлопцям загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це на своїй фейсбук-сторінці заявив голова поліції Києва — Андрій Нєбитов.

Стало сумно, вирішили постріляти?

Цих двох «ковбоїв» 29-ти та 24 років поліція затримала за стрілянину біля під’їзду одного із будинків в Софіївській Борщагівці. Близько 2 години ночі молодики вирішили похизуватись зброєю перед подругою, - повідомив Нєбитов.

За нічне хуліганство хлопцям загрожує до семи років позбавлення волі.

Нєбитов закликав громадян не наражати на небезпеку себе та близьких, адже за подібні «розваги» доведеться нести суворе покарання.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео) Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео) У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)
Поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. Внаслідок цього був поранений патрульний та цивільний.
Loading...
Load next