Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)

Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.

У одному із багатоквартирних столичних будинків на Голосіївському проспекті учора, 7 липня, затримали чоловіка. Він здійснив постріли у патрульного та цивільного чоловіка, оскільки не хотів відчиняти двері у помешкання. Внаслідок події правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік – поранення в обличчя.

Чоловіка затримали правоохоронці, а в його квартирі в якій він влаштував пожежу - рятувальники загасили вогонь. Столичні правоохоронці ввели спецоперацію, а місцевих мешканців вивели з будівлі. У поліції Києва розкрили деталі затримання голосіївського стрілка - відомо, що переговори із ним тривали понад годину та штурм квартири почали лише після того, як спецпризначенці відчули їдкий запах бензину.

Однак чоловік категорично відмовлявся залишити приміщення і згодом почав погрожувати повторно відкрити вогонь або підпалити квартиру. Враховуючи ці обставини, а також те, що було чутно запах бензину, ми прийняли рішення про початок штурмової операції, - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Зокрема, раніше стало відомо, що за словами родича голосіївського стрілка, причиною конфлікту, який призвів до стрілянини, стала спроба відібрати у чоловіка житло. Своїми діями він нібито захищав себе і своє помешкання від зловмисників, які намагались забрати у нього житло.

Нагадаємо, що учора, 7 липня, київські поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. На щастя, під час спецоперації ніхто смертельно не постраждав. 

 

Читайте також
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео) Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео)
Зловмисники, які влаштували стрілянину посеред вулиці намагалися втекти на власному автомобілі, але були затримані правоохоронцями.
У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео) У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)
Поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. Внаслідок цього був поранений патрульний та цивільний.
Loading...
Load next