Два землетруси сталися на півдні Ірану

Два землетруси сталися на півдні Ірану
Внаслідок землетрусу одна людина загинула.

На півдні Ірану поблизу порту Бандар-Абас сталися два сильних землетруси, в результаті чого загинула щонайменше одна людина. Повідомляє Радіо Свобода.

За цими даними, землетруси магнітудою 6,3 і 6,4 сколихнули південну провінцію Хормозган.

Один чоловік загинув після того, як на нього впав електричний стовп, – повідомило іранське державне телебачення з посиланням на місцевих чиновників.

У південному портовому місті Бандар-Аббас, столиці провінції Хормозган, потріскалися стіни будівель, повідомив журналістам місцевий губернатор Азізолла Конарі.

Геологічна служба США заявила, що магнітуда землетрусів складала 6 і 6,3.

Землетрус відчувався в кількох містах південного Ірану в провінції Хормозган, – сказав чиновник державному телебаченню, додавши, що в цей район відправили рятувальні групи.

Іран лежить на великих сейсмічних розломах, і за останні роки там сталося кілька руйнівних землетрусів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вдруге за рік: на Прикарпатті стався землетрус магнітудою 2 бали (відео) Вдруге за рік: на Прикарпатті стався землетрус магнітудою 2 бали (відео)
Фахівці уточнили, що на території вказаного району Прикарпаття цьогоріч це другий землетрус. Попередній зафіксували 13 липня – тоді магнітуда становила 2,3.
На Івано-Франківщині стався землетрус магнітудою 2,6 бала На Івано-Франківщині стався землетрус магнітудою 2,6 бала
Протягом 2021 року з території Надвірнянського району Івано-Франківської області було зареєстровано 8 землетрусів, останній – 15 грудня, з магнітудою 2,9.
Loading...
Load next