Загострення ситуації у Вірменії: повідомляють про 15 загиблих

Загострення ситуації у Вірменії: повідомляють про 15 загиблих
Азербайджан вдався до чергової провокації на східному напрямку вірмено-азербайджанського кордону з використанням артилерії та бронетехніки.

З вірменської сторони, за непідтвердженими даними, внаслідок сьогоднішнього загострення 15 загиблих. Про це повідомляє "ПравдаТУТ News", посилаючись на видання "Новости-Армения".

За наявними у нас, поки що непідтвердженими даними, серед вірменських військовослужбовців на цей момент, на жаль, є 15 загиблих. Також, за нашими даними, досить великі втрати зазнали азербайджанські ЗС, — сказав він.

Міністерство оборони Вірменії вже повідомило про 12 полонених військовослужбовців.

За даними Міноборони Вірменії, 16 листопада Азербайджан вдався до чергової провокації на східному напрямку вірмено-азербайджанського кордону з використанням артилерії та бронетехніки. У противника є великі втрати у бронетехніці та живій силі. Вірменська сторона має загиблих та поранених, відомо також про втрату двох позицій. МЗС Вірменії закликало міжнародну спільноту, а також РФ, ОДКБ, співголову Мінської групи ОБСЄ та країни-співголови чітко та адресно відреагувати на ці дії азербайджанської сторони.

Нагадаємо,  у неділю, 14 листопада, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що азербайджанські війська зайшли на територію країни.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Армія Азербайджану втоглась на територію Вірменії - Нікол Пашинян Армія Азербайджану втоглась на територію Вірменії - Нікол Пашинян
Через це сьогодні було звільнено міністра оборони Вірменії Аршака Карапетяна.
Авіакатастрофа на військовій базі у США Авіакатастрофа на військовій базі у США
Внаслідок авіакатастрофи є загиблі.
Loading...
Load next