Флакон з "минулого": у США працівник лабораторії знайшов «натуральну віспу»

Флакон з "минулого": у США працівник лабораторії знайшов «натуральну віспу»
Лабораторію Філадельфії ненадовго закрили після того, як працівник знайшов у морозилці флакони від віспи.

Працівник лабораторії на підприємстві Merck за межами Філадельфії знайшов 15 «сумнівних флаконів», позначених як «натуральна віспа», під час очищення морозильної камери на початку цього тижня. Повідомляє The Guardian.

Немає жодних ознак того, що хтось піддався впливу невеликої кількості заморожених флаконів, - сказав представник CDC Yahoo News.

Офіційно віспа може зберігатися лише в двох місцях у світі, розташованих в Атланті та Росії. Інші несанкціоновані зразки повинні були бути передані або знищені, повідомляє Philadelphia Inquirer, хоча деякі з них з’явилися в інших місцях в останні роки. 

Для широкої громадськості немає жодних підстав для хвилювання, навіть у незначній кількості, - сказав Річард Ебрайт, професор хімії та хімічної біології в Університеті Рутгерса

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина у Дніпрі: лікар розповів про тяжкий стан поранених (відео) Стрілянина у Дніпрі: лікар розповів про тяжкий стан поранених (відео)
В найтяжчому стані перебуває 22-річна дівчина, вона отримала три кулі.
У США на острові Бівер впав двомоторний літак: змогла врятуватись лише дитина У США на острові Бівер впав двомоторний літак: змогла врятуватись лише дитина
Медики встигли госпіталізувати лише 11-річну дівчинку. Зараз вона перебуває в лікарні.
Кастрував чоловіків на кухонному столі: як чоловік прикидався лікарем Кастрував чоловіків на кухонному столі: як чоловік прикидався лікарем
Операцію безпліддя він проводив на кухонному столі. Однак під час однієї з них його пацієнт помер. Чоловік помирав у муках, а електрик-лікар навіть не викликав "швидку" допомогу.
Loading...
Load next