Стрілянина у Дніпрі: лікар розповів про тяжкий стан поранених (відео)

Стрілянина у Дніпрі: лікар розповів про тяжкий стан поранених (відео)
В найтяжчому стані перебуває 22-річна дівчина, вона отримала три кулі.

Сьогодні у Дніпрі сталася жахлива стрілянина. Гендиректор Дніпропетровської Обласної Клінічної Лікарні ім. І. І. Мечникова Сергій Риженко розповів про стан поранених, яких доставили із важкими травмами.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на заяву лікаря.

Мені подзвонили о 4:50 вранці і сказали, що везуть тяжко поранених й відбувається щось страшне. Коли я приїхав до відділення, туди уже доставили трьох поранених, - розповів Риженко.

  • Хлопець Ігор, має дуже важке поранення живота, контузію печінки, десь літр крові в черевній порожнині. Зараз він в реанімації, йому надають допомогу.

Він, на щастя, прийшов до тями, все йде добре.

  • У другого хлопця Владислава перелом стегна, куля залишилась біля стегнової артерії. Він також перебуває у відділенні реанімації. Його стан важкий, близький до середнього.

Буквально кілька міліметрів і його б вже, мабуть, не вдалося врятувати: кров вийшла б за лічені хвилини. Ми сподіваємось, що у нього все буде добре.

  • Третій солдат з кульовою раною в області у сідничному м'язі, проблем немає, втрата крові невелика. Його стан також середньої важкості.

Хірурги зробили все потрібне, і він піде на поправку.

  • У найтяжчому стані доставили 22-річну дівчину Жанну. Стан дуже тяжкий, можна сказати критичний. Вона отримала кулю в живіт в зоні пупка, другу кулю — у плече, і третю — в праве коліно.

Я навіть встиг з нею кілька хвилин поговорити. Вона не пам'ятає, що сталося. Стан дуже тяжкий. Коли хірурги розрізали живіт, то побачили, що весь кишківник розбитий. Куля пройшла таким чином, що анастомоз неможливо було поставити. Буквально 15 хвилин тому закінчили операцію, її стан дуже тяжкий, можна сказати критичний.

Прогнозів стосовно її подальшого покращення не дають, але Сергій Риженко зазначив, що її одужання стане, можна сказати, дивом.

Якщо вона виживе, це буде ще один подвиг лікарів лікарні Мечникова.

 

Нагадаємо, сьогодні у Дніпрі  27 січня 20-річний нацгвардієць Артем Рябчук розстріляв варту. Патрульна поліція затримала стрільця недалеко від Дніпра. Внаслідок трагедії було п'ятеро загиблих та ще п'ятеро травмованих.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У МВС розповіли про стан постраждалих через стрілянину у Дніпрі (фото) У МВС розповіли про стан постраждалих через стрілянину у Дніпрі (фото)
Жанна Шарова, в яку тричі вистрілили, уже прийшла до тями.
П'ятеро загиблих та ще п'ятеро травмовані: страшний ранок у Дніпрі (відео) (оновлено) П'ятеро загиблих та ще п'ятеро травмовані: страшний ранок у Дніпрі (відео) (оновлено)
27 січня 20-річний нацгвардієць Артем Рябчук розстріляв варту.
Факти «дідівщини»: до внутрішньої перевірки трагедії на Південмаші залучать поліграф Факти «дідівщини»: до внутрішньої перевірки трагедії на Південмаші залучать поліграф
У ніч на 27 січня на території Південного машинобудівного заводу в Дніпрі солдат-строковик Нацгвардії Артемій Рябчук з автомата розстріляв варту військовослужбовців НГУ і втік зі зброєю.
Loading...
Load next