Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео)

Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео)
Аварія сталася сьогодні близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи.

У Львові водій маршрутки, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, збив двох львів’янок віком 48 та 67 років, які йшли на пішохідному переході. Водій навіть не зупинився і поїхав з місця аварії. Про це повідомляє Поліція Львівської області. 

Як зазначили правоохоронці, внаслідок наїзду, одна жінка через отримані травми загинула, інша з тілесними ушкодженнями госпіталізована. 

Фото: Поліція Львівської області

На місці працювали слідчі Львівського районного управління поліції №1 та відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини. Невдовзі патрульні поліцейські виявили транспортний засіб на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона, - йдеться в повідомленні.

Як встановили поліцейські, автобус протягнув жінку, яка зачепилася за кузов, з місця ДТП.

Фото: Поліція Львівської області

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили характері пошкодження переднього бампера. Водія затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід, - повідомляє пресслужба.

Варто зауважити, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, у місті Пустомити на Львівщині під колесами швидкісного поїзда загинув 82-річний чоловік.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Loading...
Load next