Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)

Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

На трасі Мелітополь-Маріуполь у Бердянському районі Запорізької області п'яний водій LADA Kalina допустив зіткнення з маршрутним авто Mercedes-Benz Vito, унаслідок чого загинула жінка. Про це йдеться у повідомленні ГУНП у Запорізькій області. 

"Прибувши на місце події, бійці ДСНС встановили, що сталося зіткнення між автомобілями LADA Kalina та Mercedes-Benz Vito. Внаслідок зіткнення 1 пасажирка мікроавтобуса загинула; 6 осіб травмувалися, ще 4 особи від госпіталізації відмовились. Усіх постраждалих доставили до лікарні м. Бердянськ", - повідомляє ДСНС.

За фактом події відповідні органи проводять розслідування. Зокрема за результатами медичної експертизи, водій "Лади Каліни" знаходився в стані алкогольного сп’яніння, наразі його затримано.

"Водій автомобіля "Лада Калина", 1990 року народження, не надавши переваги в русі, скоїв зіткнення з маршрутним авто "Мерседес Віто". Водій та ще два пасажира легковика не постраждали", - повідомляють у поліції.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

 

 

Читайте також
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
Loading...
Load next