Вигідна торгівля нафтопродуктами: фірма 5 років не сплачувала податки, заборгувавши 26 мільйонів

Вигідна торгівля нафтопродуктами: фірма 5 років не сплачувала податки, заборгувавши 26 мільйонів
Директор підприємства виявився депутатом однією з районних рад Житомирської області, йому, як і колишньому фінансовому директору фірми, вручили підозру.

Генпрокурор вручив письмове повідомлення про підозру директору товариства, який є депутатом однієї з районних рад Житомирської області, а також колишньому фінансовому директору цього підприємства за фактом ухилення від сплати податків (ч. 3 ст. 212 КК України). Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, директор підприємства – ритейлер на ринку нафтопродуктів та ексфінансовий директор протягом січня – грудня 2015 року під час роздрібної торгівлі нафтопродуктами за платіжними картками, а також талонами через мережу АЗС, ухилилися від сплати акцизного податку, – йдеться у повідомленні.

Систематична несплата податків призвела до ненадходження до державного бюджету понад 26 млн грн.

Наразі вирішують питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваних. Досудове розслідування здійснюють слідчі Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
Бізнес з рф: поліція арештувала корпоративні права компанії на понад 2,3 млрд грн (відео) Бізнес з рф: поліція арештувала корпоративні права компанії на понад 2,3 млрд грн (відео)
Компанія також ухилялася від сплати понад 3 млрд грн податків.
Loading...
Load next