Несплата майже 40 млн грн податків: партнери всесвітньої платформи таксі отримали підозру

Несплата майже 40 млн грн податків: партнери всесвітньої платформи таксі отримали підозру

Іноземна компанія направляла в Україну своїм партнерам кошти на оплату роботи водіїв. Для того, щоб не сплачувати податки, фігуранти приховували гроші, не подаючи відповідні звіти.

Про це повідомляє Нацполіція України. 

Кошти, які сплачують пасажири за послуги таксі, перераховувалися на електронні гаманці компанії-нерезидента. В подальшому іноземна компанія направляла їх своїм партнерам на оплату роботи водіїв.

Щоб не сплачувати податки, фігуранти не подавали до податкових органів відповідні звіти, тим самим приховуючи отримані прибутки. Сума завданих збитків внаслідок таких дій становить майже 40 млн грн, ‒ заявили в поліції.

На підставі зібраних доказів двом фізичним особам-підприємцям та головному бухгалтеру товариства – партнерам всесвітньої платформи таксі – повідомили підозру за ч. 3 ст. 212 (Ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Окупанти обстрілюють Херсон

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) "Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Народного депутата Антона Полякова виявив наряд патрульних в автомобілі таксі в непритомному стані. За попередньою інформацією народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності.
Пасажир накинувся на таксиста з ножем: стікаючи кров'ю, постраждалий зумів випхати нападника з авто Пасажир накинувся на таксиста з ножем: стікаючи кров'ю, постраждалий зумів випхати нападника з авто
У Селидовому поліцейські затримали зловмисника, який намагався вбити таксиста.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Loading...
Load next