СБУ ліквідувала канал контрабанди до РФ

СБУ ліквідувала канал контрабанди до РФ
Майже 20 кг вибухової речовини перевозили у пасажирському автобусі.

СБУ заблокувала у Луганській області спробу контрабандного вивезення пороху за кордон. Зловмисники намагалися переправити до РФ майже 20 кг вибухової речовини під виглядом тонера для принтера. Повідомляє СБУ.

Небезпечний «товар» перевозили рейсовим мікроавтобусом серед особистих речей пасажирів. Правоохоронці затримали транспортний засіб на пункті пропуску «Мілове».

Водій автобуса отримав «багаж» від керівника транспортної компанії. Перевізник мав передати це замовнику на одній із автозаправних станцій на території Ростовської області РФ.

Триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин протиправної діяльності і притягнення до відповідальності її організаторів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ ліквідувала осередок "ІДІЛ" у Києві, серед учасників - п'ятеро громадян РФ (ФОТО) СБУ ліквідувала осередок "ІДІЛ" у Києві, серед учасників - п'ятеро громадян РФ (ФОТО)
Заходи із викриття та документування правопорушень проводили співробітники СБУ в м. Києві та Київській області за процесуального керівництва Київської міської прокуратури.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next