Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками»

Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками»
Згідно з медичним висновком, водій вантажівки з напівпричепом перебував у стані наркотичного сп’яніння.

У Харкові на об'їзній відбулася масова автотроща за участю 5 авто. За інформацією прокуратури, водій вантажівки MAN був у стані наркотичного сп’яніння опіатами та канабіноїдами. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Харківській області. 

Масштабна аварія за участю п’ятьох транспортних засобів сталася 25 листопада близько 17:30 в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе. Водій «MAN» з напівпричепом виїхав на перехрестя на заборонений сигнал світлофора та спровокував ДТП, - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що внаслідок ДТП три людини загинули на місці, серед яких була трирічна дитина, чотири особи травмовані.

Як повідомляє пресслужба, 41-річного водія вантажівки «MAN» затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років, - зазначають правоохоронці. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині 16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині
Обрання запобіжного заходу 16-річному водієві автомобіля Infiniti, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина загинула і трьох травмовано, планується в четвер 28 жовтня, він уже має "кримінальну історію".
Визнав свою провину: розслідування смертельної ДТП з мажором у Харкові закінчилося Визнав свою провину: розслідування смертельної ДТП з мажором у Харкові закінчилося
26 жовтня 2021 Микола Харківський за кермом елітної Infinity, яку йому нещодавно подарували, зі швидкістю 180 кілометрів на годину пронісся на червоне.
Loading...
Load next