Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини

Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини
Правоохоронці Київщини встановлюють обставини ДТП, яка трапилась за участі працівника поліції.

Під Києвом вдалося затримати поліцейського, який влаштував ДТП, через яку загинули дві людини. Про це повідомили у Департаменті комунікації поліції Київської області. 

4 грудня близько 23-ї години 32-річний поліцейський, керуючи власним автомобілем Volkswagen Passat, їхав у напрямку села Нові Петрівці, де зіткнувся з автомобілем ЗАЗ-Таврія", - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, що внаслідок аварії 23-річний пасажир, який був у салоні ЗАЗ-Таврія, помер на місці події, а 23-річний водій і 22-річна пасажирка госпіталізовані. Згодом від отриманих травм потерпілу не вдалось врятувати.

Водія «Volkswagen Passat» було доправлено до медичного закладу для проведення експертизи на стан алкогольного сп'яніння. Нині поліцейського затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - додали у пресслужбі.

Варто зауважити, що співробітники Державного бюро розслідувань з’ясовують всі обставини даної ДТП. Поліція також сприяє працівникам ДБР у розслідуванні причин і обставин аварії. В Головному управлінні вже призначено службове розслідування за даним фактом.

Нагадаємо, раніше у Ніжині сміттєвоз збив 6-річну дитину.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Loading...
Load next