У Саакашвілі виявили посттравматичний стресовий розлад

У Саакашвілі виявили посттравматичний стресовий розлад
Експрезиденту Грузії необхідне мультидисциплінарне лікування-реабілітація.

За оцінкою президентки центру «Емпатія» Маріам Джишкаріані, у третього президента Грузії Михеїла Саакашвілі виявили посттравматичний стресовий розлад. Але попри те він все ще може з'явитися на суді — відповідне рішення прийматиме він сам. Про це повідомляє місцеве видання "Грузия Онлайн".

За попередніми результатами, які я можу повідомити, підтверджується синдром посттравматичного стресового розладу, що має зв'язок із фактом тортур у в'язниці та в системі, є також неврологічна симптоматика. Ви знаєте, що йдеться про енцефалопатію, яка є результатом голодування, - сказала Джишкаріані.

Вона зокрема зазначила, що експрезиденту потрібне стаціонарне мультидисциплінарне лікування-реабілітація. Проте рішення про присутність на судовому процесі Саакашвілі прийме сам, адже у нього немає такого психічного розладу, щоб він не зміг з'явитися до суду.

Коротка довідка: судовий процес Міхеїла Саакашвілі призначено на 29 листопада. Наразі невідомо, чи дасть пенітенціарна установа можливість Саакашвілі бути присутнім на засіданні суду.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Саакашвілі розвинулась енцефалопатія Верніке, яка може спричинити кому або епілептичний статус У Саакашвілі розвинулась енцефалопатія Верніке, яка може спричинити кому або епілептичний статус
Про неврологічне ускладнення стало відомо зі слів омбудсмена Ніно Ломджарія.
Саакашвілі відмовився лягати до в'язничної лікарні та починати їсти Саакашвілі відмовився лягати до в'язничної лікарні та починати їсти
Український омбудсмен Людмила Денісова відвідала екс-президента Грузії та громадянина України Михайла Саакашвілі у грузинський в'язниці. Вона дізналася про стан його здоров'я та його плани щодо голодування та переведення до лікарні.
Самопочуття погіршується: Саакашвілі вперше не зміг підвестися з ліжка Самопочуття погіршується: Саакашвілі вперше не зміг підвестися з ліжка
Зараз Саакашвілі продовжує голодування, але при цьому відновив прийом медикаментів, які потрібні для підтримки життєвих параметрів.
Loading...
Load next