Через голодування: лікарі заявили, що стан здоров'я Саакашвілі не покращується

Через голодування: лікарі заявили, що стан здоров'я Саакашвілі не покращується
Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а обвинувачення — сфальсифікованими.

Рекомендації альтернативної групи лікарів, яка спостерігає у в'язниці за станом здоров'я експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі, виконуються не в повному обсязі. Про це заявила на брифінгу омбудсмен Ніно Ломджарія, передає "Інтерфакс-Україна".

Більшість рекомендацій альтернативної групи лікарів щодо лікування Міхеіла Саакашвілі не виконується. Зокрема, не виконуються рекомендації щодо фізичної та психологічної реабілітації Саакашвілі, — сказала Ломджарія.

Міхеілу Саакашвілі необхідне лікування за трьома напрямами — зняти стрес, психотерапія має бути багатосторонньою, і треба провести медикаментозне лікування. Ми востаннє оглянули колишнього президента 11 січня і свідчимо, що його стан не покращується, — сказав на брифінгу один із лікарів альтернативної групи Георгій Григолія. 

Він зауважив, що "будь-який радикальний крок може кардинально порушити здоров'я Саакашвілі" у зв'язку з порушеннями здоров'я, викликаними його тривалим голодуванням. 

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що через лікування у військовому шпиталі йому стало ще гірше.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі
Депутат парламенту Давид Сергієнко повідомив журналістам, що госпіталь у Горі працює за стандартами медичної служби НАТО.
"Не може сам їсти": адвокат Саакашвілі заявив, що політик важить менше, ніж після припинення голодування "Не може сам їсти": адвокат Саакашвілі заявив, що політик важить менше, ніж після припинення голодування
Саакашвілі погодився на переведення у шпиталь у Горі — "для отримання інтенсивної терапії, завершення голодування та реабілітації".
"Вимога адвокатів є безпідставною": прокуратура Грузії відмовилася надати Саакашвілі статус потерпілого "Вимога адвокатів є безпідставною": прокуратура Грузії відмовилася надати Саакашвілі статус потерпілого
20 листопада Саакашвілі доставили у військовий шпиталь у місті Горі після погіршення самопочуття.
Loading...
Load next