Жахлива аварія сталася на Чернігівщині (фото) оновлено

Жахлива аварія сталася на Чернігівщині (фото) оновлено
У селі Брусилів Чернігівської області сталася ДТП, внаслідок якої загинуло 13 осіб, ще 7 постраждали.

7 грудня близько 7:55 на автодорозі Н-27 Чернігів-Грем'яч зіткнулися вантажівка та маршрутний мікроавтобус Чернігів-Сосниця. Повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Фото: Чернігів оперативний

За попередніми даними, 10 людей загинули, ще семеро постраждали.

Фото: Чернігів оперативний

Для деблокації від ДСНС залучено 30 осіб та 13 одиниці техніки.

 

Станом на 11:00 7 грудня внаслідок зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом "Чернігів-Борзна", що сталося поблизу с. Брусилів Чернігівського району на автошляху Н-27 Чернігів-Грем’яч загинуло 12 осіб та травмовано 7 осіб, – зазначили у відомстві.

 

Водій вантажівки DAF, яка зіткнулася сьогодні зранку з маршруткою Mercedes Benz на шляху до Чернігова, що призвело до загибелі більше ніж 10 людей, за попередньою інформацією, живий. 

Саме за попередньою інформацією, водій вантажівки живий, - вказала речниця ГУ ДСНС.

Об'їхати можна автошляхом Н-28 Чернігів - Городня - Сеньківка до Городні. У Городні повернути в бік міста Сновськ і їхати дорогою Р-83 до смт. Березна. Потім необхідно виїхати на автошлях Н-27 Чернігів - Мена - Сосниця - Грем'яч і прямувати в бік Мени.

У зворотньому напрямку треба їхати за таким самим маршрутом.

https://www.youtube.com/watch?v=rjgsUvtDyfo

Новина доповнюється....

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео) Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео)
Сьогодні вранці, 15 квітня, під Миколаєвом близько 6 год на автодорозі Н-11 «Миколаїв - Дніпро» біля с. Михайло-Ларине зіткнулися вантажівка пошти Фотон Кобальт та мікроавтобус Fiat Scudo.
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Loading...
Load next