На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші

На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.

Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи. Про це повідомляє пресслужба ООС.

Упродовж минулої доби, 17 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

  • В напрямку Травневого окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.
  • Поблизу Новотошківського ворог здійснив обстріл з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.
  • В бік Новолуганського російські найманці відкривали вогонь двічі, застосовуючи автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій РФ немає.

У повідомленні зазначають, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7 ранку, 18 грудня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано, - йдеться в повідомленні.

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next