Пасажир накинувся на таксиста з ножем: стікаючи кров'ю, постраждалий зумів випхати нападника з авто

Пасажир накинувся на таксиста з ножем: стікаючи кров'ю, постраждалий зумів випхати нападника з авто
У Селидовому поліцейські затримали зловмисника, який намагався вбити таксиста.

16 грудня о 21:00 з лікарні до поліції Селидового, що на Донеччині, надійшло повідомлення про госпіталізацію 53-річного таксиста з численними колото-різаними пораненнями черевної порожнини. Пацієнт повідомив, що тілесні ушкодження йому спричинив незнайомий пасажир. Повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

Постраждалий зараз перебуває в лікарні. Нападника, що втік і переховувався, оперативники поліції Селидового та Покровська затримали впродовж кількох годин. Підозрюваного взято під варту без права внесення застави.

За попередньою інформацією, під час конфлікту з водієм чоловік дістав кухонний ніж і наносив удари, аж поки потерпілому не вдалося випхати нападника з авто. Важко поранений чоловік встиг дістатися медзакладу.

Під час огляду в салоні автомобіля таксі поліцейські виявили речові докази, зокрема знаряддя злочину.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
"Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) "Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Народного депутата Антона Полякова виявив наряд патрульних в автомобілі таксі в непритомному стані. За попередньою інформацією народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності.
Loading...
Load next