Розпочато кримінальне провадження за фактом пожежі у комплексі відпочинку на Вінниччині. Троє людей вистрибнули з вікна, - Нацполіція (фото,відео)

Розпочато кримінальне провадження за фактом пожежі у комплексі відпочинку на Вінниччині. Троє людей вистрибнули з вікна, - Нацполіція (фото,відео)
Загоряння виникло в шестиповерховій будівлі готелю.

Надзвичайна подія сталась 22 грудня близько 3.00 год. у селі Садове Літинської територіальної громади Вінницького району. У результаті пожежі, яка виникла на шостому поверсі в приміщенні готельно-ресторанного комплексу, одна людина загинула, двоє госпіталізовані. Повідомляє  департамент комунікацій Нацполіції Вінницької області. 

Фото: ДСНС

Працівники поліції та рятувальники евакуювали близько 60 людей, в тому числі, 54 дитини, - повідомляє Національна поліція.

Фото: ДСНС

 

Слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області розпочато кримінальне провадження про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.  

Фото: ДСНС

За попередньою інформацією, троє людей під час пожежі вистрибнули з вікна. Від ушкоджень загинула дівчина. Інформація щодо неї встановлюється. Ще двоє людей - 19-річна дівчина та 43-річний чоловік госпіталізовані у лікарню. Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 ККУ ( Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), за що передбачено до 8 років позбавлення волі, - сказано в повідомленні. 

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації
Лісові пожежі, які вирують в Туреччині наблизилися впритул до популярних курортів в провінції Анталія, де наразі перебуває багато українських туристів.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
Loading...
Load next