Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото)

Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото)
У поліції попереджають, що проїзд на вказаній ділянці автодороги наразі ускладнено.

В Одеській області біля села Доброслав сталася жахлива ДТП за участі вантажівок, внаслідок якої двоє водіїв отримали травми, несумісні з життям. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Одещини.

Попередньо відомо, що водій автопотягу «МAN», який рухався у бік Вознесенська, намагався об’їхати запаркований на узбіччі легковик та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою такої ж марки. Внаслідок лобового зіткнення обоє водії віком 62-х та 55 років від отриманих травм загинули на місці, — йдеться в повідомленні.

Фото: Національна поліція Одеської області

За інформацією пресслужби, водій автопотягу «DAF», що їхав позаду першої вантажівки у бік Вознесенська, також зіткнувся з автівками. Але через аварію він не постраждав.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група територіального відділу поліції та слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України, — інформують правоохоронці.

Фото: Національна поліція Одеської області

Нагадаємо, раніше на Волині зіткнулися позашляховик та мікроавтобус.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
ДТП за участі поліцейських: пасажирів з обох машин госпіталізували ДТП за участі поліцейських: пасажирів з обох машин госпіталізували
Дорожньо-транспортна пригода відбулась на автодорозі Одеса — Мелітополь — Новоазовськ.
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
Loading...
Load next