Організаторка фейкового "референдуму" на Донбасі отримала 5 років в'язниці

Організаторка фейкового "референдуму" на Донбасі отримала 5 років в'язниці
У Донецькій області в апеляційному суді встановили вирок для однієї з організаторок так званого "референдуму" на Донбасі. Жінці доведеться провести за ґратами 5 років.

Донецький апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції. Місцеву мешканку засудили до 5 років позбавлення волі. Повідомляє Офіс генпрокурора.

Жінка отримала покарання за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, вчинене за попередньою змовою групою осіб, - йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора.

У 2014 році мешканка селі Гришине брала активну участь в організації незаконного "референдуму" у місті Красноармійськ. На "голосуванні" визначали "державну самостійність" республік бойовиків. Засуджена виконувала функції члена фейкової дільничної виборчої комісії.

Свою провину жінка так і не визнала. У травні 2021 року перше рішення у справі ухвалив Красноармійський міськрайонний суд. Служителі Феміди призначили покарання – 5 років позбавлення волі з випробуванням на 3 роки.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, є поранений, - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, є поранений, - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
П'ять порушень тиші на Донбасі: бойовики стріляли з гранатометів різних систем П'ять порушень тиші на Донбасі: бойовики стріляли з гранатометів різних систем
Унаслідок ворожих обстрілів жоден український військовий не постраждав.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next