П'ять порушень тиші на Донбасі: бойовики стріляли з гранатометів різних систем

П'ять порушень тиші на Донбасі: бойовики стріляли з гранатометів різних систем
Унаслідок ворожих обстрілів жоден український військовий не постраждав.

У понеділок, 6 грудня, збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Повідомляє Операція об'єднаних сил.

Обстріли велись у напрямку:

  • Пісків окупанти вели вогонь зі підствольних гранатометів;
  • Катеринівки, що на Луганщині, російські найманці здійснили обстріл зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї;
  • Попасної ворог застосував міномети калібру 82 мм та станкові протитанкові гранатомети;
  • Шумів противник вів обстріл з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї;
  • Майорська окупанти стріляли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Станом на 7 годину ранку, 7 грудня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, є поранений, - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, є поранений, - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Loading...
Load next