В Червонограді 17-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з маршруткою (фото)

В Червонограді 17-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з маршруткою (фото)
Внаслідок ДТП постраждали сам водій та 41-річна пасажирка автобуса, місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 грудня о 18.45 на вулиці Львівській у Червонограді. Про це повідомляє Національна поліція у Львівській області.

Фото: Нацполіція

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «БМВ», 17-річний місцевий житель, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автобусом «БАЗ», яким керував 43-річний мешканець Сокаля. Окрім того, встановлено, що водій легковика ніколи не отримував водійського посвідчення, - йдеться в повідомлені поліції.

Внаслідок ДТП водій «БМВ» та 41-річна пасажирка автобуса, місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження. Їх доставили в лікарню.

Фото: Нацполіція

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Порушнику загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

 Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП на Львівщині: постраждали семеро осіб, серед яких 9-річний хлопчик (фото) ДТП на Львівщині: постраждали семеро осіб, серед яких 9-річний хлопчик (фото)
Легковик зіштовхнувся із рейсовим автобусом.
14 людей постраждали внаслідок перекидання рейсового автобуса "Харків-Слупськ" на Львівщині 14 людей постраждали внаслідок перекидання рейсового автобуса "Харків-Слупськ" на Львівщині
В автобусі перебувало 40 пасажирів. Поліція відкрила провадження за фактом ДТП.
На Львівщині раптово помер водій шкільного автобуса (фото) На Львівщині раптово помер водій шкільного автобуса (фото)
Сьогодні, 19 квітня, на Львівщині у місті Червоноград близько 17 год раптово помер водій шкільного автобусу, що перевозив дітей. 
Loading...
Load next