Вирішив під'їхати додому: на Рівненщині хлопець вкрав і розбив позашляховик (фото)

Вирішив під'їхати додому: на Рівненщині хлопець вкрав і розбив позашляховик (фото)
Раніше його уже судили за подібний злочин.

Поліцейські відділення поліції № 1 (смт Млинів) встановили, що 18-річний хлопець приїхав велосипедом у село Новосілки до дівчини. Повертаючись вже без двоколісного, близько другої ночі побачив на чужому подвір’ї позашляховик: транспортний засіб був відкритий, а ключі — в замку запалювання. Тож хлопець вирішив під’їхати додому.  

Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на сайт Національної поліції Рівненської області.

Фото: Нацполіція

Спочатку новий «власник» довго не міг виїхати із двору, бо не знав технічних характеристик авто. Потому — у селі Верхівка Луцького району не впорався із керуванням та перекинувся. Небайдужі громадяни допомогли авто «поставити на ноги», але поїхати далі ним хлопець не зміг через механічні пошкодження. Тож керманич, прихопивши гаманець із бардачка, вирушив додому. Неподалік ДТП його й розшукали поліцейські, - йдеться в повідомленні.

Слідчі затримали 18-річного жителя села Острожець у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчинене повторно.

Фото: Нацполіція

Відомо, що у лютому минулого року він був засуджений за скоєний аналогічний злочин: тоді йому за викрадення автомобіля «ВАЗ 2109» призначили штраф.

Досудове розслідування триває.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Старому Самборі 53-річний чоловік викрав припаркований автомобіль (відео) У Старому Самборі 53-річний чоловік викрав припаркований автомобіль (відео)
Автовикрадачу загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Loading...
Load next