Встиг зробити екстрене гальмування: у Дніпрі за кермом помер водій маршрутки (фото)

Встиг зробити екстрене гальмування: у Дніпрі за кермом помер водій маршрутки (фото)
Водію було 55 років.

Під час руху автобуса у Дніпрі раптово помер водій. Салон громадського транспорту був переповнений пасажирами. Про це повідомляє "Репортер".

Зазначається, що помер чоловік 1967 року народження. За словами пасажира, водієві несподівано стало погано за кермом. Чоловік встиг зробити екстрене гальмування, після чого знепритомнів.

Додамо, що медики, які прибули на виклик, констатували смерть водія. На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу. Що спричинило смерть чоловіка — покаже експертиза.

Також на Дніпропетровщині сталася ДТП на полтавському шосе через погіршення погодних умов та ожеледицю, маршрутка "Автовокзал — село Партизанське" врізалася у вантажівку. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Дніпропетровській області.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали пасажири мікроавтобусу – 65- та 55-річні жінки, 71-річний чоловік, та 34-річний водій. Вони доставлені до лікарні. Наразі поліція встановлює всі обставини ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, — йдеться в повідомленні.

Фото: Нацполіція Дніпропетровщини

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Тернопільщині перекинувся бензовоз.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
На Буковині вантажівка влетіла в мікроавтобус з пасажирами (фото) На Буковині вантажівка влетіла в мікроавтобус з пасажирами (фото)
Всі обставини аварії встановлюються.
Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули
Поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Loading...
Load next