Перекрили міжнародну трасу: на Тернопільщині перекинувся бензовоз

Перекрили міжнародну трасу: на Тернопільщині перекинувся бензовоз
В ДТП, зазначили рятувальники, є постраждалі.

На Тернопільщині перекинувся тягач з напівпричепом, який перевозив бензин. Аварія сталася 5 січня ввечері у селі Ягільниця Чортківського району, як повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Фото: ДСНС

Оскільки пальне з пошкодженої вантажівки лилося на дорогу, рух трасою М-19 "Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече" (411 км) перекрито на обох смугах.

На місці події працюють працівники ДСНС, які здійснюють заходи з ліквідації наслідків ДТП, а також поліцейські. Правоохоронці організовували об’їзд даної ділянки через Чортків, - йдеться у повідомленні.

У ДСНС зауважують, що у ДТП є потерпілі. Наскільки у них серйозні травми, наразі не повідомляється.

Фото: ДСНС

Місцеві жителі зазначають, що на даному повороті аварії трапляються регулярно, і вказують, що там вже давно слід обмежити швидкість до 30 км/год.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next