Викладача запорізького коледжу звинуватили у сексуальних домаганнях (відео)

Викладача запорізького коледжу звинуватили у сексуальних домаганнях (відео)
Керівництво навчального закладу "покриває" викладача, поскаржилися студентки правоохоронцям.

Поліція проводить перевірку інформації щодо можливих сексуальних домагань викладача в одному із запорізьких коледжів. Повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області, відповідну інформацію з відео було оприлюднено 15 січня в одному з відомих запорізьких інтернет-пабліків.

У повідомленні йдеться про викладача одного з місцевих коледжів, який нібито тривалий час сексуально домагається своїх студенток. Зі слів студентів, керівництво навчального закладу всіляко "покриває" посадовця, – зазначають в поліції.

Раніше звернень до поліції з цього приводу не надходило.

Співробітники відділу поліції №1 Запорізького районного управління розпочали перевірку за викладеною інформацією.

Як повідомляє інтернет-видання "Актуально", студенти електротехнічного коледжу зняли на відео неправомірні дії викладача.

Зазначається, що на відео завідувач кафедри Запорізького електротехнічного фахового коледжу Віталій Гончаренко, який нібито довгий час сексуально домагається своїх студенток. На відео чоловік напідпитку розказує, які сексуальні дії мали б вчинити студентки.

...говоримо про оральний с*кс... добре, піду бухати..., – сказав чоловік, якого зняли на відео.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото) У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото) У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото)
У Запоріжжі школярка звела рахунки з життям. У передсмертній записці написала, що у школі її цькуали, і терпіти це вона більше не хотіла.
Loading...
Load next