Троє підлітків втекли з дитячого центру соціально-психологічної реабілітації: поліція знайшла їх за кілька годин

Троє підлітків втекли з дитячого центру соціально-психологічної реабілітації: поліція знайшла їх за кілька годин
Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Троє підлітків втекли з дитячого центру соціально-психологічної реабілітації у Сумах під ранок у неділю, поліція знайшла їх через кілька годин і встановлює причини втечі. Про це повідомили у поліції в Сумській області.

Сьогодні близько 4:30 до поліції надійшло повідомлення від вихователя, яка побачила як троє дітей залишають приміщення центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Близько трьох з половиною годин знадобилось працівникам поліції, щоб повернути втікачів до закладу. За цей час діти встигли добратись до окраїни міста, - йдеться у повідомленні.

Діти втекли з центру на вулиці Ковпака у Сумах. Зникли три хлопці 14, 15 та 16 років.

Отримавши інформацію від небайдужих громадян про можливий напрямок руху втікачів, поліцейські вирушили до окраїни міста. Завдяки ретельному відпрацюванню місцевості, правоохоронці знайшли хлопців у одному з покинутих будинків, - вказали у поліції.

Хлопців забрали та повернули назад у центр, з якого ті втекли.

Наразі життю та здоров’ю дітей нічого не загрожує. Працівники ювенальної превенції з’ясовують причини втечі, а також проводять з ними профілактичні бесіди, роз’яснюючи їм небезпеку таких вчинків, - додали правоохоронці.

 Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео) У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео)
Постраждалу після нападу підлітків одразу госпіталізували. Жінку звати Ольга, а замах на її життя трапився після того, як вона відвела дитину у дитячий садочок.
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next