На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)

На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.

Cуд визнав 30-річного чоловіка-звідника винним в злочині та призначив покарання у вигляді 5 років та 6 місяців позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції Миколаївщини.

"30-річного миколаївця правоохоронці затримали безпосередньо, коли той вже привіз чергового підлітка до клієнта та отримав за це 2000 гривень, з яких 500 – повинен був віддати підопічному", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що зловмисника вже неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за систематичне постачання замовникам для надання сексуальних послуг 16-річних юнаків, яких злочинець знаходив серед свого оточення.

"30-річний миколаївець, який сам має нетрадиційні інтимні вподобання, систематично постачав замовникам для надання сексуальних послуг 16-річних підлітків", - повідомляли у поліції під час першого затримання звідника.

У поліції Миколаївської області зазначають, що раніше 30-річний миколаївець притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення неповнолітніх, зґвалтування неприродним способом та за звідництво для розпусти підлітків, за що потрапив за ґрати на одинадцять років, а через шість – був звільнений умовно. Однак він й надалі продовжив займатись організацією дитячої проституції, отримуючи від цього чималий прибуток.

 

Читайте також
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Loading...
Load next