Хотіла відпочити: поліція розшукала дівчинку, яка пішла колядувати та зникла на 2 тижні

Хотіла відпочити: поліція розшукала дівчинку, яка пішла колядувати та зникла на 2 тижні
За час відсутності 14-річна дівчина не постраждала.

Поліція Закарпаття розшукала дівчинку, яка зникла після того, коли пішла колядувати 6 січня. Наразі з неповнолітньою та її батьками працюють ювенальні поліцейські. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Поліцію Закарпатської області.

Повідомлення про зникнення 14-річної  дівчини, мешканки Берегова, надійшло до поліції  13 січня. Схвильовані батьки дівчини розповіли, що їхня донька пішла колядувати і не повернулася.

Працівники поліції  відкрили кримінальне провадження та розпочали комплекс оперативно-розшукових  заходів щодо встановлення місцеперебування зниклої. На пошуки  дівчини одразу було орієнтовано всі наряди поліцейських, розіслано орієнтування у інші райони краю.

Як з‘ясували поліцейські, неповнолітня пішла з дому ввечері 6 січня. Пізніше з’ясувалось, що дівчина  відвідала своїх родичів в кількох містах Закарпаття. Знайшли дитину у Мукачеві. 

Неповнолітня пояснила свій вчинок бажанням відпочити на різдвяні свята. 

Наразі з розшукуваною та її батьками спілкуються працівники поліції. Життю та здоров'ю дівчини нічого не загрожує. Жодних протиправних дій до дівчинки скоєно не було. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото) Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото)
У Черкасах до зйомок таких відео матір залучила своїх малих доньок.
Loading...
Load next