Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)

Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.

Згодом при померлому чоловікові знайшли перепустку, видану прикордонниками у селі Ділове на Рахівщині дозвіл на перебування у прикордонній зоні, де проходить туристичний маршрут - так і дізнались ім'я загиблого. Ним виявився 49-річний львів'янин, який вже доволі довгий час проживав у Києві.

Як повідомляє видання ZAXID.NET, на його тілі померлого не виявили жодних ознак насильницької смерті. Згідно з результатами судово-медичної експертизи, причиною смерті туриста стало переохолодження.

"Поліцейські піднялися на гору, оглянули тіло. Ознак насильницької смерті не було виявлено. Біля загиблого знайшли перепустку та рюкзак зі спорядженням. В рюкзаку були сухпайок, карта, інші речі туриста", – розповіла речниця поліції Закарпаття Ганна Дан.

Нагадаємо, що для того аби безпечно транспортувати тіло загиблого львів'янина із гори довелось залучити  закарпатських рятувальників. Однак ускладнювало транспортування загиблого те, що тіло лежало на сніговому карнизі, який будь-якої хвилини міг зірватись донизу.

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео) Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео)
Група туристів, яка проходила туристичним маршрутом від села Ділове–гора Піп Іван Мармароський–гора Стіг, що у Рахівському районі Закарпатської області, виявили тіло померлого чоловіка.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Loading...
Load next