Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео)

Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео)
Дмитро Гордон пов’язав подію зі своєю професійною діяльністю.

Український журналіст Дмитро Гордон заявив, що невідомі у середу, 19 січня, обстріляли редакцію видання "Гордон". Офіс розташований у центрі Києва, на вулиці Щекавицькій.

У зверненні журналіст зазначив, що один слід нібито від кулі виявили на вікні в офісі.

На місце викликали правоохоронців. На відео Гордон показав, що вікно, в яке стріляли, розташоване прямо біля входу, над вхідними дверима. Він продемонстрував як виглядає кульовий отвір із зовнішньго та внутрішнього боку редакції

За фактом пошкодження вікна офісу редакції на столичному Подолі розпочато кримінальне провадження за статтею «умисне знищення або пошкодження майна». Повідомила пресслужба київського управління Нацполіції.

Сьогодні близько 17:00 години до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що пошкоджено вікно в офісі, розташованого на вулиці Щекавицькій. Слідчо-оперативна група на місці події зафіксувала наявне пошкодження зовнішнього скла подвійного склопакета. Пошкодження скла було не наскрізним. На даний час правоохоронці встановлюють свідків та очевидців, переглядають відео з камер спостереження, – йдеться в повідомленні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Поліція підписала фото словом "шл**и": на Київщині викрили групу сутенерів (відео) Поліція підписала фото словом "шл**и": на Київщині викрили групу сутенерів (відео)
У Київській області поліцейські викрили банду сутенерів, які створила "фірму" з надання секс-послуг. Однак, на цьому історія із викриттям не закінчилась - скандал розгорівся також і у пресслужбі поліції Київщини, яка підписала фото до повідомлення нецензурним словом.
Дмитру Гордону заборонили в'їзд до Грузії Дмитру Гордону заборонили в'їзд до Грузії
Журналіст повертається до Києва, прикордонники не назвали причини заборони для в'їзду.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next