Поліція підписала фото словом "шл**и": на Київщині викрили групу сутенерів (відео)

Поліція підписала фото словом "шл**и": на Київщині викрили групу сутенерів (відео)
У Київській області поліцейські викрили банду сутенерів, які створила "фірму" з надання секс-послуг. Однак, на цьому історія із викриттям не закінчилась - скандал розгорівся також і у пресслужбі поліції Київщини, яка підписала фото до повідомлення нецензурним словом.

Організаторкою "бізнесу" нібито є 31-річна мешканка Бориспільщини, яка разом із 20-річним співмешканцем створила "фірму" з виручкою близько 30 тисяч гривень щодоби.  Як повідомили у пресслужбі Національної поліції, "злочинна група займалась звідництвом та утриманням місць розпусти".

Викрили злочинну діяльність сутенерів у ніч з 7 на 8 червня. Правоохоронцям вдалось встановити, що 31-річна організаторка підшукувала та запрошувала дівчат на роботу, а її 20-річний співмешканець забезпечував "працівниць" усім необхідним, а також їх охороняв.

20-ти та 21-річна адміністраторки контролювали роботу "працівниць" фірми: приймали замовлення від клієнтів, розповідали про послуги та цінову політику, вели обліки з розподілу заробітної плати, - повідомляють у поліції.

Відомо, що будинок розпусти знаходився у одній із київських квартир. За даними поліції, сексуальні послуги у ньому надавали 15 жінок віком від 18 до 30 років, серед яких були й іноземки. За годину роботи кожна з них отримувала близько 3 тисяч гривень - 50% зароблених коштів дівчата віддавали сутенерам. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 303 - санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої

Однак на цьому історія із викриттям групи сутенерів на Київщині не закінчилась. Журналістам hromadske вдалось зафіксувати "оригінальний" підпис поліції до фото із учасницями будинку розпусти із словом "шл**и".

Речниця Нацполіції Оксана Блищик нам у коментарі виданню назвала цю ситуацію жахливою й запевнила, що буде проводити бесіди з працівниками Нацполіції. Зокрема авторка матеріалу, який був оприлюднений на офіційному сайті поліції Київської області, Ірина Прянішнікова зазначила, що, такий підпис до фото міг зробити сам "комп'ютер", оскільки працівники пресслужби фото таким чином не підписували. Згодом ж підпис до фото на сайті поліції змінили. 

 

Читайте також
Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео) Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео)
Дмитро Гордон пов’язав подію зі своєю професійною діяльністю.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next