На Київщині судитимуть головного лісничого за вимагання $40 тисяч хабаря (фото)

На Київщині судитимуть головного лісничого за вимагання $40 тисяч хабаря (фото)
Лісничого затримали під час отримання першої частини хабаря у сумі 20 тис. доларів США.

Слідчі ДБР завершили розслідування стосовно головного лісничого Держпідприємства «Вищедубечанське лісове господарство», якого у жовтні 2021 року затримали «на гарячому», коли він вимагав хабар на 40 тисяч доларів.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДБР.

Встановлено, що лісничий вимагав 40 тис. доларів США у директора приватного підприємства за допомогу у сприянні будівництву будинків відпочинку на території лісового господарства.

Зокрема, посадовець обіцяв підготувати лист до агенції лісомисливського господарства, в якому б зазначив, що не заперечує проти оренди 1,4 га землі на 49 років.

Фото: ДБР

Лісничого затримали під час отримання першої частини хабаря у сумі 20 тис. доларів США.

Його обвинувачують у висловленні вимоги на одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі (ч. 4 ст. 368 КК України). Обвинувальний акт направлено до суду.

Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Суд відсторонив від посад керівництво АРМА через підозру у корупції Суд відсторонив від посад керівництво АРМА через підозру у корупції
До того ж, керівництво АРМА відправлено під домашній арешт.
За хабар: колишнього керівника “Укргазвидобування” засудили до 5 років в’язниці За хабар: колишнього керівника “Укргазвидобування” засудили до 5 років в’язниці
Його ув'язнили за спробу дати хабар співробітнику Генеральної прокуратури.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Loading...
Load next