Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото)

Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото)
Хабар він вимагав за невжиття заходів щодо реалізації автомобіля «Range Rover», який в жінки вилучити в рамках виконавчого провадження.

Посадовець вимагав від місцевої мешканки 2 000 доларів США за невжиття заходів з реалізації вилученого автомобіля «Range Rover». За це йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Фото: Поліція Києва

У ході досудового розслідування встановлено, що працівник одного зі столичних відділів державної виконавчої служби вимагав та надалі отримав від киянки 2 000 доларів США за невжиття заходів щодо реалізації автомобіля «Range Rover», який в неї було вилучено раніше в рамках виконавчого провадження, - йдеться в повідомленні поліції.

28-річного уродженця Луганської області затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання ним другої частини хабаря у розмірі 1 400 доларів США. 

Фото: Поліція Києва

За погодженням із Подільською окружною прокуратурою слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 368 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві п'яний водій протаранив бетонний парапет: авто вибухнуло (фото) У Києві п'яний водій протаранив бетонний парапет: авто вибухнуло (фото)
Водія викинуло з автівки, проте серйозних ушкоджень він не отримав.
Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео) Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео)
Поліція уже затримала зловмисника: це 51-річний чоловік з Чернігівщини.
Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео) Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео)
За скоєне жінці загрожує до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Loading...
Load next