Бойовики все частіше підриваються на власних мінах – розвідка

Бойовики все частіше підриваються на власних мінах – розвідка
Головне управління розвідки України інформує про часті випадки таких ситуацій.

Розвідка фіксує збільшення випадків підривів військовослужбовців бойовиків у ОРДЛО на власних мінах. Повідомляє ГУР Міноборони

Крім того, на передових позиціях окупанти проводять інженерні роботи з відновлення фортифікаційних споруд з одночасним нарощуванням мінно-вибухових загороджень, у тому числі з використанням заборонених протипіхотних мін російського виробництва.

Разом з тим, висока інтенсивність такої діяльності окупаційних військ, відсутність взаємодії між підрозділами та ускладнені погодні умови призводять до збільшення випадків підривів військовослужбовців противника на власних мінах, - йдеться у повідомленні.

На окупованих територіях проводяться заняття з тактичної та вогневої підготовки, а також тренування з управління вогнем артилерійських підрозділів у рамках т. зв. "єдиного дня вогню".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Окупанти відкрили вогонь по околицях Світлодарська: є поранений Окупанти відкрили вогонь по околицях Світлодарська: є поранений
Постраждалий отримав наскрізне поранення м’яких тканин правого стегна.
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Loading...
Load next