Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)

Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)
Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.

Проросійські бойовики сьогодні, 16 вересня, в черговий раз порушили "режим тиші" та припинення вогню й обстріляли місто Щастя, що на Луганщині. Внаслідок ворожих обстрілів  були пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури - адміністративна будівля відділу прикордонної служби та цивільний автомобіль та цивільна особа отримала поранення. Виявилось, що осколкове поранення отримав голова ВЦА Олександра Дунець, повідомляє пресслужба штабу ООС у Facebook.

На Луганщині російсько-окупаційні війська обстріляли населений пункт Щастя. Сьогодні зранку незаконні збройні формування РФ вкотре грубо порушили режим припинення вогню. Так, о 6:40 та о 7:30 годині, окупанти двічі обстріляли населений пункт Щастя з напрямку н.п. Весела Гора, - йдеться у повідомленні штабу.

Відомо, що пораненому Олександру Денецю вже зробили операцію - його стан здоров'я задовільний, а чоловік уже на робочому місці: "Олександру Денецю надали медичну допомогу та дістали уламок снаряду. Наразі він знаходиться на робочому місці".

Олександр Дунець

Зокрема, у коментарі 24 каналу голова Луганської ОДА Сергій Гайдай повідомив, що обстріл Щастя був не випадковим: "Звісно, це свідома провокація, адже в них працюють БПЛА. Вони розуміють, що це не військова будівля, це гуртожиток, де немає ніякого озброєння".

Однак, посадовець не може робити припущень, чому проросійські окупанти вдаються до таких дій та проводять націлені обстріли.

В голову до російсько-окупаційних військ і їхнього керівництва я не можу залізти і робити якісь припущення. Однак я знаю, що на Тристоронній контактній групі говорили про відкриття нових КПВВ і в Щасті, і в Золотому. На сьогодні я бачу, що це відтермінують через таку активність, - додав Гайда.

Відео "24 канал".

Зауважимо, що за інформацією Міністерства внутрішніх справ, під обстріл бойовиків також потрапив місцевий відділ прикордонної служби "Щастя" 3-го прикордонного загону. Бойовики корегували ведення вогню з безпілотника.

В результаті обстрілу пошкоджено кілька одиниць техніки та адміністративну будівля. На щастя ніхто не постраждав, військовослужбовці Держприкордонслужби забезпечили належний рівень безпеки, - наголосили в МВС.

Нагадаємо, що протягом 15 вересня на Донбасі було 3 порушення режиму припинення вогню з боку ворога.

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці
За останню добу у зоні Операції Об'єднаних сил російські бойовики вісім разів порушили режим "тиші". Внаслідок вибуху невідомого пристрою було поранено двох українських військових.
Loading...
Load next