Російські найманці порушили режим тиші й обстріляли п'ять селищ на Донбасі

Російські найманці порушили режим тиші й обстріляли п'ять селищ на Донбасі
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.

Упродовж минулої доби, 25 січня, з боку російсько-окупаційних військ в зоні ООС зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Штаб ООС.

  • У бік Авдіївки збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних та станкових протитанкових гранатометів.
  • Неподалік Мар'їнки ворог обстрілював позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.
  • Поблизу Широкиного противник здійснив обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
  • На околиці населеного пункту Пищевик російські найманці залучили безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілів ВОГ-17.

Внаслідок дій російських військ двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення, вони перебувають в лікувальних закладах. Стан здоров’я одного військовослужбовця задовільний, другого – середньої важкості.

Зазначено, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними, - вказано у повідомленні.

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські війська обстріляли два селища на Луганщині - ООС Російські війська обстріляли два селища на Луганщині - ООС
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
Loading...
Load next